Συχνές Ερωτήσεις

Οι συχνές σας ερωτήσεις και οι απαντήσεις μας σε ότι χρειάζεστε.
Ποιες περιοχές καλύπτει η μεταφορική σας;

Η μεταφορική Τσάλης καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όπως και όλες τις δυσμενείς περιοχές με συνεργαζόμενα φορτηγά.

Πότε θα παραλάβω τη παραγγελία μου;

Οι περισσότερες αποστολές από ένα κατάστημά μας σε ένα άλλο γίνονται αυθημερόν. Υπάρχουν περιπτώσεις που η παραλαβή γίνεται και την επόμενη μέρα από την αποστολή σας. Σε άλλες περιοχές η παραλαβή μπορεί να γίνει και μετά από 3 ημέρες.

Μπορώ να παραλάβω σε ένα από τα καταστήματά σας;

Φυσικά και μπορείτε να παραλάβετε από κοντά σε όλα μας τα καταστήματα με το ονοματεπώνυμό σας και την ταυτότητά σας. Οι παραλαβές γίνονται κατά το ωράριο του ανάλογου καταστήματος.

Τι συμβαίνει σε τυχόν καταστροφή του δέματός μου;

Η μεταφορική εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καταστροφής σε κάποιο δέμα λόγω κακής ή μη άρτιας συσκευασίας από εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση που τυχόν καταστραφεί από εμάς κατά τη μεταφορά, θα υπάρξει πλήρως αποζημείωση του δέματος.

Πρέπει οι αποστολές μου να είναι αμπαλαρισμένες;

Οτιδήποτε μεταφέρεται ασυσκεύαστο και χωρίς όποια τακτοποίηση από εσάς, σε τυχόν ζημιά των εμπορευμάτων, την ευθύνη την φέρει ο αποστολέας.

Ποιους τρόπους πληρωμών δέχεστε;

Για τη διευκόλυνση σας διαθέτουμε 3 Μεθόδους Πληρωμής:

1. Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα (Mastercard/Visa/Maestro/JCB/AMEX)

2. PAYPAL

3. Αντικαταβολή

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Με την εταιρεία Τσάλης μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] και μέσω τηλεφώνου σε ένα τηλέφωνο από τα καταστήματά μας. Τα στοιχεία των καταστημάτων μας μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τσάλης Αναστάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.Πολιτική Απορρήτου

Καλέστε μας για προσφορά

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλων των ειδών τις μεταφορές από και προς την Πρέβεζα για όλη την Ελλάδα. Οι μεταφορές εκτελούνται με δικά μας φορτηγά πάντα γρήγορα, αξιόπιστα και φθηνά. Μικρά ή μεγάλα δέματα μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στα γραφεία μας στην Πρέβεζα, Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
https://tsalis-logistics.gr/wp-content/uploads/2017/07/about-us-footer-large.png

Επικοινωνία

2682 042022

Ο ειδικός μας θα σας λύσει όποια απορία έχετε

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    https://tsalis-logistics.gr/wp-content/uploads/2022/07/espa-banner.jpeg